^Back To Top

Algemene reisvoorwaarden Garage D.A.Ashruf Cross Border Tours

Hier Downloaden


De reisinformatie is onderdeel van de reisovereenkomst / boeken van een tour bij onze Border Tours.Zorgt u ervoor dat u deze goed doorneemt voordat u een reis gaat boeken.

Een tour wordt geboekt bij Garage D.A.Ashruf aan de Aidastraat 19 te Maretraite III – email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   - telefoonnummers: 458485 – 08662400 – 08532011

Na boeking ontvangt u een boekingsformulier en de reisvoorwaarden.

De reiziger is verplicht alle relevante persoonlijke omstandigheden die van invloed kunnen zijn op de uitvoering van de reis bij boeking kenbaar te maken.Bijvoorbeeld: ziektes, handicaps,allergieen.

Verzekeringsplicht en reis-en annuleringsverzekeringen van de reiziger

Een reisverzekering is verplicht voor deelname welke via de reisorganisator geboekt wordt.Naast een reisverzekering bieden wij ook een annuleringsverzekering.
Bij annuleren van de reis binnen 07 dagen voor vertrek zou u voor de  reissom met de verzekeringsmaatschappij  in kontakt moeten treden.

Bagage controle

Uw bagage wordt grondig gecontroleerd door de gendarmerie op St.Laurant.

Zorgt u ervoor dat u geen verboden artikelen meeneemt z.a. alkohol, drugssoorten en  wapens.

Garage D.A.Ashruf Border Tours stelt zich niet aansprakelijk voor toeristen die tegen de wetten hebben gehandeld en distantieërt zich bij eventuele vervolging van desbetreffende passagiers.

Verzekeringsplicht en uw gele koorts boekje:

Een reisverzekering is verplicht voor deelname welke via de reisorganisator geboekt wordt.
Voor de Gendarmerie te St.Laurant moet u ter inzage uw gele koorts boekje tonen.

De toeristen die aan onze tour deelnemen verplichten zich met ons te vertrekken en wederom met ons terug te keren. Indien er personen zijn binnen de tour die om de een of ander reden niet meer met ons wensen terug te keren, zijn wij als Touroperator verplicht dit aan te geven bij de Politie aldaar.

Vermeldenswaard is, dat de gendarmerie een lijst van het aantal passagiers  krijgt bij binnenkomst te St.Laurant, bij het vertrek uit het land wordt de lijst wederom gecontroleerd.

Klantenwaardering

Om de tevredenheid van onze reizigers te meten krijgen de reizigers aan het eind van de tour een evaluatieformulier,dat bij terugkeer in Suriname  wordt ingeleverd bij de chauffeur.

 

Paramaribo,

Voor Akkoord:

Hier Downloaden

 

Copyright © 2018. Garage Ashruf  Rights Reserved.